Inschrijvingen negende leerjaar aangehouden

De leiding van het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft de inschrijvingen voor het negende leerjaar van het voortgezet onderwijs junioren (voj) aangehouden. Er is op woensdag 8 september 2021 een aanvang gemaakt met de inschrijvingen. Op vrijdag 10 september 2021 zou de laatste dag zijn waarop ouders/verzorgers de inschrijving konden doen. Echter vindt de departementsleiding het niet verantwoord om grote groepen bij elkaar te hebben. Dit vanwege het hoge aantal COVID-19-besmettingen.

Op ouders/verzorgers die kinderen moeten inschrijven voor leerjaar negen wordt het beroep gedaan om nadere berichten te volgen. Het MinOWC zal tijdig bekendmaken wanneer en hoe de inschrijvingen zullen plaatsvinden. Het MinOWC verzekert dat alle kinderen geplaatst zullen worden.

Gerelateerde Artikelen

Heeft u een vraag? Maak dan contact met ons!