Achterstand uitbetaling overuren leerkrachten eind april volledig ingelopen

Niet alle leerkrachten van het voortgezet onderwijs junioren (voj) en voortgezet onderwijs senioren (vos) hebben hun achterstallige overwerkvergoeding deze maand uitbetaald gekregen. Dat niet alle onderwijsgevenden hun geld hebben ontvangen is het gevolg van uiteenlopende redenen.

Er is onder andere een achterstand opgetreden in de verwerking van de informatie, zegt Natasia Bennanon, directeur Administratief en Technisch Beheer (ATB) van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC). De directeur verzekert de groep, die de overwerkvergoeding nog niet heeft ontvangen, dat zij eind april het geld op hun rekeningen gestort zullen zien.

De leiding van het minOWC vraagt begrip van de leerkrachten om nog wat geduld te betrachten.

Gerelateerde Artikelen

Heeft u een vraag? Maak dan contact met ons!