AHKCO betrekt docenten actief bij accreditatieproces

In het kader van kwaliteitsverbetering en de weg naar accreditatie heeft de Academie voor Hoger Kunst- en Cultuuronderwijs (AHKCO) een workshop georganiseerd over de ‘rol van de docent in het proces van accreditatie’. De workshop die is gehouden op zaterdag 9 april 2022 in het Lalla Rookh-gebouw benadrukte de individuele verantwoordelijkheid die er bij iedere stakeholder ligt en dat het een gezamenlijke inzet is.

De directeur van de AHKCO houdt haar toespraak. Naast haar de directeur beroepsonderwijs, Gracia Valies-Ormskirk, en de trainers Saskia Chotoe en Vandana Ramlal.

Die gedachte is door zowel de directeur van het Beroepsonderwijs, Gracia Valies-Ormskirk als de directeur van de AHKCO, Jane Kolf-Bergraaf in hun toespraken aangehaald. Tijdens de workshop werd er van de aanwezigen gevraagd om het ontwikkelproces van de accreditatie in beeld te brengen, waarbij er per fase moest worden bekeken waar jij je als individu bevindt.

Middels de interactieve en reflectieve opzet van de workshop zijn de docenten herinnerd aan hun belangrijke rol binnen het geheel.

Gerelateerde Artikelen

Heeft u een vraag? Maak dan contact met ons!