Overdracht minister OWC

Hedenmiddag vond op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in het bij zijn van de directie, de officiële overdracht plaats. Mevr. Marie Levens heeft tijdens deze gebeurtenis overgedragen aan de ad-interim minister Krishna Mathoera. Voorlopig is vastgesteld dat minister Mathoera voor de komende drie weken zal waarnemen in deze functie. Levens haalde tijdens deze overdacht aan een prettige samenwerking te hebben gehad in het verleden met de ad-interim minister, zeer zeker in de periode waarbij er assistentie verleend moest worden voor de scholen die destijds onderwater waren gelopen. 

De bewindsvrouw gaf ook aan dat zij alle vertrouwen erin heeft dat Minister Mathoera haar taak goed zal vervullen tot er een keuze is gemaakt voor een opvolger voor Levens.

Scroll to Top