MinoWC minister bezoekt onderdirectoraat

De minister van het Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur, prof. dr.Henry Ori bracht donderdag 11 mei 2023, een kennismakingsbezoek aan het Onderdirectoraat Algemene Personele Aangelegenheden van het ministerie aan de Heerenstraat.

Tijdens dit bezoek werd de minister warm onthaald door staf en personeel van het Onderdirectoraat.

De bewindsman kreeg alvorens hij de staf en sectiehoofden toesprak een rondleiding door het gehele gebouw.

Bij de rondleiding maakt de minister persoonlijk kennis met alle personeelsleden en hoorde gelijk de eventuele problemen waarmee de afdelingen te kampen hebben aan.

Na de rondleiding sprak de minister de staf en sectiehoofden toe en verzekerde hen dat alle problemen zijn aandacht hebben en daadwerkelijk de mogelijkheden bekeken zullen worden om zover het kan deze zo snel als mogelijk aan te pakken. Ook gaf de minister aan dat dit zeker niet zijn laatste bezoek zal zijn aan het Onderdirectoraat.

Scroll to Top